READY FOR PARTY!

Här kommer lite tips om hur man kan få en superfin party stil på enkla och snabba sätt.

hittade den här listan på 4 enkla saker man kan göra för att få en supersnygg party make up !


Steg 1: Börja alltid med basen. Applicera din foundation. Undvik att använda svamp för det mesta av produkten hamnar i svampen och inte på huden. Istället bör du använda en foundationborste, det ger ett jämnare resultat och du spar foundation på sikt.

Steg 2: Svep in ansiktet med mineralpuder. Det ger ett vackert glow samtidigt som det mattar ner.

Steg 3: Rama in blicken. Börja med en beige basskugga över hela locket. Tona en gråsvart ögonskugga i globlinjen, fortsätt upp till brynet. Skugga ut kanterna väl, skarvar är inte snyggt. Applicera en flytande eyeliner vid fransraden, och måla även ögats innerkant med en svart kajalpenna. Applicera generöst med mascara.

Steg 4: När du vill ha ögonen i fokus är det snyggast med matta läppar. Välj en svag färg av nougat, korall eller ljusrosa.

Jag själv gillar inte när håret ligger slickat, men heller inte när det är sönder spräjat.
Här är en riktigt fräch och fin frisyr som passar både till vardags och fest !


Börja med att arbeta in en volumizer i handdukstorrt hår. Chloémodellerna använde Redken Thickening Lotion. Blås sedan håret torrt och använd samtidigt fingrarna för att lyfta upp och rufsa om i håret. Detta ger mer volym åt dina strån.

När håret är torrt använder du en tjock locktång som du virar breda slingor av hår runt. När du släpper ner varje lock, kamma igenom den med fingrarna för att dra ut locken till lösa vågor. Avsluta med lite spray eller hårmousse.



ä l s k a r  när man har mittbena med lättrufsigt hår, super snyggt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0